PDA

View Full Version : mastercook



karole
04-02-2001, 08:56 AM
i have mastercook 3.0==i went to target yesterday & got MC 6.0. got home & saw it was for windows==i have an imac. can i get it fo macintosh?

eloise forever
04-02-2001, 08:59 AM
I am not 100% sure, but I don't think that it is available for mac. Check www.mastercook.com (http://www.mastercook.com) for more info.

Curleytop
04-02-2001, 10:02 AM
The last few versions of MC have NOT been for Mac's.

karole
04-02-2001, 12:20 PM
i checked with mastercook--they only offer windows version. the 3.0 i had was for macintosh==wondering--do i have any other options to get on to mastercook again? buy a new computer or?